谁能帮忙翻译一下下面这段话。谢谢

Herewefocusonthelargestnetworksinmajorworldcitiesandthusignorecurrentlydeveloping,sma... Here we focus on the largest networks in major world
cities and thus ignore currently developing, smaller net-
works in many medium-sized cities. We thus consider
most of the largest metro networks (with at least one
hundred stations) which exist in major world cities.
These are: Barcelona, Beijing, Berlin, Chicago, London,
Madrid, Mexico, Moscow, New York City (NYC), Osaka,
Paris, Seoul, Shanghai, and Tokyo, for which we show a
sample in Fig. 2. Additionally, we focus on urban sub-
way systems and do not consider longer-distance heavy
and light-rail commuting systems in urban areas, such as
RER (Reseau Express Regional) in Paris or overground
NetworkRail in London.
匿名用户
在这里,我们专注于最大的网络在全球主要城市,从而忽视了当前的发展,规模较小的网络在许多大中城市。因此我们认为大多数的最大的地铁网络(至少一百站)在世界主要城市的存在。它们是:巴塞罗那,北京,柏林,芝加哥,伦敦,马德里,墨西哥,莫斯科,纽约市(NYC),大阪,巴黎,汉城,上海,东京,为我们展示的样本图2。此外,我们专注于城市地铁系统和不在城市地区考虑长距离重轻轨通勤系统,这样的asrer(Reseau表示R区域)在巴黎或伦敦地上铁路网
chinawungboo
在这里我们重点关注世界主要都市的最大型网络,忽略中型城市正在发展中的小型网络。因此,我们思考的大部分是世界主要城市的最大型地铁网络(地铁站数量至少达到一百座)。这些城市有:巴塞罗那,北京,柏林,芝加哥,伦敦,马德里,墨西哥,莫斯科,纽约,大阪,巴黎,首尔,上海,东京,图2中展示的是实例。此外,我们研究的是城市地铁系统,长途重轨或轻轨通勤系统都不在讨论范围内,例如巴黎的由大区快铁(RER)或伦敦地下铁路网。