英语翻译,谢谢了!

Theforeignersarewillingtoengageinnot-forprofitactivities,havingbeengrantedapermitbyth... The foreigners are willing to engage in not-for profit activities, having been granted a permit by the Ministry of Justice under terms and conditons set out in a Regulation issued by the Minister of Justice consulting the Minister of Interior and the Chairperson of the State Agency fot National Security. 展开
andychewbj
这好像是 保加利亚共和国针对境内外国人的条例。

这条是有关延长居留期的规定之一:对于有意进行非盈利获得的外国人,其居留签证可以延长,前提是已获得由司法部门根据该部门所颁布的条例,并且已向内政部长及国家安全局主席咨询后所发放的许可证。
老笨0048
外国人都愿意从事由内政部部长和国家安全局主席都签署的,经司法部发出许可证的非盈利为目的的活动。
rabby233
只要经过司法部认可,符合司法部及内政部和国家安全部的相关规定,外国人都愿意从事不以盈利为目的的公益活动。
百度网友d9dea6a
外国人愿意从事不以盈利为目的的活动,被下由司法咨询内政部长和国家对国家安全局主席颁布了一项规定,条款和条件规定司法部许可