( ) 3. They go to the zoo because today is Sunday and they have no classes.

TodayisSunday.Allofusgotoschoolearly,butwehavenoclasses.Ourteachersaregoingtotakeusto... Today is Sunday. All of us go to school early, but we have no classes.Our teachers are going to take us to the zoo. We take buses there. We get there at nine thirty.
How beautiful the zoo is! There are many trees, some hills, and a big lake. It’s spring now, so the flowers are coming out. There are many people there, too. We like to watch monkeys. They are playing on the hills or having oranges, apples and bananas. We are having a good time there. We leave(离开) the zoo at three in the afternoon.
( ) 3. They go to the zoo because today is Sunday and they have no classes.

这个题目是对还是错呢,我觉得答案应该是错的。
原因是:他们去动物园是老师组织他们去的。
他们每个星期的星期天都没有课,但不见得他们每个星期天都去动物园啊。
网上的答案是对的,为什么呢?
不知道出题人真正的意图是什么?
这是我们县今年的毕业会考题啊,到底是对还是错呢,我个人觉得是错的,也有人说是对的。
谁能给出正确的而有说服力的答案啊。
JB落叶
F . 这是错的,因为跟今天是Sunday没有关系,Our teachers are going to take us to the zoo.
追问
我也认为是错的,怎么网上的答案都是对呢?
临听旋律
我怎么感觉原文都是错的。。。
文章像是一篇日记吧,但却不是用过去时态。
crazybruce88
这个题目应该是错的,不是逻辑因果关系,算是个陷阱吧。希望对你有帮助。
咸鱼饭糊了
错的啊,不是每个没课的星期天都去嘛
对的啊。 相信我。 是对的。
追问
为什么?说出你的原因