推荐一些好听的欧美抒情歌。

lyq20020911
my heart will go on(泰坦尼克号的主题曲 好听 啊)
Be What You Wanna Be(最经典的非主流 )
Floorfiller(最好听的热烈舞曲 很火哦 不好听你砍我啊)
baby one more time oops i did agian (两首都是布莱尼的成名作啊 )
the day you went away (听了你就觉得熟悉 )
boyfriend (看看mv在听歌
my happyending (艾薇儿 摇滚小天后 )
god is girl
when there was me and you(
umbrella (蕾哈娜的 )
love story 和 you belong with me (都是美女 泰勒 斯威夫特 的歌曲
just dance (lady gaga 的舞曲 不错啊
baby (还可以哦 )
我很用心啊 记得采纳啊 thank you
追答
Valder Fields

Gotta have you

The saltwater room

I miss you _ Nikki Cleary

I got you | This girl _Nikki Flores

Say hello _Rosie Thomas

Story of us | The truth that you leave | Moon Flow

这是三个纯音乐 后面那个是Nomak的