要这个的翻译!!

“Haveyouwashedyourhandsandface?”Billy’smotheraskedhim.“Yes,”hesaid.“Showme.”“Heshowed... “Have you washed your hands and face?”Billy ’s mother asked him.
“Yes,”he said.
“Show me.”
“He showed his mother his hands.
“they are filthy,”she said.“And your face is covered in dirt”
She pulled him into the bathroom,“Now wash your face and hands,”she said.
He did as she told him,but he hated doing it
“Are you afraid of soap and water?”his mother asked him.
“No,l’ m not afraid of them,”he said.“l just don’t like them.l hate washing.”
When he left the house he was clean.By the time he got to school he was dirty again.
“Look at you!”his teacher shouted.“Your face is filthy. lf your hands are dirty,too,you’ll be in trouble.Hold out your hands.”
Billy knew his hands were dirty. He quickly spit on one and rubbed it on his pants.Then he showed it to the teacher.
“That is not a clean hand, Billy,” she said.“it’s the dirtiest hand in the dirtiest hand in the class. I’m going to punish you.”
Billy looked around the class. “ It’s not he dirtiest hand in the class he said.
“All right,Billy,”the teacher said.“lf you can show me a dirtiest hand,l won’t punish you.”
With a smile,Billy quickly showed her his other hand.
tangxiaoning12
“你已经洗过手和脸了吗?”比利的妈妈问他
“是的”他说
“让我看看”
他于是让他的妈妈看了他的手
“它们是脏的”她说:“而且你的脸也被泥覆盖着”
他按照她说的做了,但他讨厌这么做
“你害怕肥皂和水吗?”他的妈妈问他
“不,我不害怕它们”他说“我只是不喜欢它们,我讨厌洗东西”
当他离开房子的时候他是干净的。但等到他去学校的时候他又变脏了
“看看你!”他的老师叫喊着“你的脸真脏。如果你的手也是脏的,那么你将会有麻烦了。把你的手伸出来
比利知道他的手是脏的。他偷偷地往一只手上吐了口唾沫往裤子上抹了抹,然后他向老师伸出了那只手
“这不是一只干净的手,比利”她说“这是班级里最脏的一只手了,我要惩罚你。”
比利环视了一下班级“它不是班里最脏的一只手”他说
“好吧,比利”老师说“如果你能给我看一只最脏的手,我就不会惩罚你”
带着微笑,比利快速地伸出了他的另一只手

百分百自己翻译的!!!
追问
太好了...而且我想说:你打字真快!!
追答
嘿嘿,不用不用,共同学习,共同进步!!
匿名用户
“你洗你的手和脸吗?”比利的妈妈问他。
“是的,”他说。
“给我看看。”
他把他的手伸给他妈妈看。
“他们是肮脏的,”她说,“还有你的脸被泥土覆盖”
她把他拖进了浴室,“现在洗脸和手,”她说。
他按照她的要求做了,但他讨厌这样做
“你害怕肥皂和水吗?”妈妈问他。
“不,我不害怕,”他说,“我只是不喜欢他们.我恨洗。”
当他离开房子时他很干净.但他到学校的时候他又脏了。
“看看你!”他的老师喊道,“你的脸很脏。如果你的手很脏,你会有麻烦.命运掌握在你手中。”
比利知道他的手脏。他很快唾弃他,擦pants.Then他拿给老师。
“这不是一个干净的手,比利,”她说。“这是最肮脏的手在班上最肮脏的手。我要惩罚你。”
比利环顾四周。“这不是他班上最脏的手说。
“好吧,比利,”老师说。“如果你能给我一个最脏的手,我不惩罚你。”
微笑着,比利迅速给她他的另一方面。
shixingliang7
“你已经洗过手和脸了吗?”比例的妈妈问她
"是的“他说
”那给我看看“
他把手伸给他妈妈看
”他们是脏兮兮的。“她说,”而且你灰头土脸的“。
她拽着他进了浴室,”现在洗你的手和脸“她说道
他照做了,不过他讨厌做这件事情。
”你害怕肥皂和水吗“他妈问道
”不,我不怕他们“他说道,”我只是不喜欢他们,我讨厌洗漱“。
他离开家的时候还是干干净净的,但当他到学校的时候又脏了。
”看看你“他的老师喊道,"你的脸脏兮兮的。如果你的手也是脏兮兮的话,你就麻烦了。把你的手拿出来”
比例知道自己的手是脏的,他很快朝其中的一只手吐了点口水并且在裤子上擦了擦。然后他把那只手拿给老师看。

“他不是一只很干净的手,比利。”她说道“这是班里最脏最脏的手了,我要惩罚你”。
比利环顾了下班里,它不是班里最脏的手“他说道

“那好,比利”他老师说道,如果你能给我看看最脏的手。我就不惩罚你了“
呆着微笑,比利很快的伸出了他的另一只手。
ai唯爱良XL
英文:
“Have you washed your hands and face?”Billy ’s mother asked him.
“Yes,”he said.
“Show me.”
“He showed his mother his hands.
“they are filthy,”she said.“And your face is covered in dirt”
She pulled him into the bathroom,“Now wash your face and hands,”she said.
He did as she told him,but he hated doing it
“Are you afraid of soap and water?”his mother asked him.
“No,l’ m not afraid of them,”he said.“l just don’t like them.l hate washing.”
When he left the house he was clean.By the time he got to school he was dirty again.
“Look at you!”his teacher shouted.“Your face is filthy. lf your hands are dirty,too,you’ll be in trouble.Hold out your hands.”
Billy knew his hands were dirty. He quickly spit on one and rubbed it on his pants.Then he showed it to the teacher.
“That is not a clean hand, Billy,” she said.“it’s the dirtiest hand in the dirtiest hand in the class. I’m going to punish you.”
Billy looked around the class. “ It’s not he dirtiest hand in the class he said.
“All right,Billy,”the teacher said.“lf you can show me a dirtiest hand,l won’t punish you.”
With a smile,Billy quickly showed her his other hand.
中文:
“你洗你的手和脸?”比利的母亲问他。
“是的,”他说。
“告诉我。”
“他展现了他母亲的手。
“他们是肮脏的,”她说。“你的脸埋在泥土里”
她把他拖进浴室,“现在洗你的脸和手,”她说。
他为她告诉他,但他不喜欢做它
“你害怕肥皂和水吗?”妈妈问他。
“不,我不害怕他们,”他说。“我只是不喜欢他们。我恨清洗。”
他离开他打扫房子时。他到学校后又脏了的时候。
“看看你!”他的老师喊道。“你的脸很肮脏。如果你的手脏了,太,你会有麻烦的。伸出你的手。”
比利知道他的手是脏的。他很快地吐出一把它擦在他的裤子。然后他给老师。
“这是不干净的手,比利,”她说。“这是最肮脏的手在肮脏的手在类。我要惩罚你。”
比利向四周看了看。“这不是他肮脏的手在课堂上他说。
“好吧,比利,”老师说。“如果你可以给我一个肮脏的手,我不会惩罚你。”
一个微笑,比利很快就发现她的另一只手。

如果满意,望采纳!如果有不满意或不明白的地方可追问!
追问
+呵呵,这和我刚刚在金山词霸翻译的一模一样!但是我觉得这里有很多翻译的不好,如“Show me.” ,应翻译成“给我看看”更好。