帮忙把英文翻译成中文谢了

Structure,Materialandfunctionofatestingsample1.Outlineofstructure(Thedetaileddescript... Structure, Material and function of a testing sample
1. Outline of structure
(The detailed description about the model name of your product intended for testing and its function, structure and operation is required here.)
The Other plug couplers are without non-rewirable constuction. The blades are soldered with flexible cords, power switch. The Other plug couplers are fitted with insert (main insulation) and molded with Urea.
2. Functions or Electric rate
(The description about the rated voltage, frequency and power input is required here.)
Rated voltage:125V AC
Rated current:15A
3. Material
(The detailed description about the surface material and the material of the coil and the insulation built in transformer and electric motor-operated appliances is required here.)
The surface material (外郭绝缘材料)are ABS
The main insulation material(insert,主绝缘材料-中子)are Urea
4. Technical information
(Composed component list, circuit diagram, drawing or photos etc. are required.)
See attached
Component list:
Hole (刃受穴)
Insert (中子)
power switch (电源开关)
PBT compound (外郭绝缘材料)
Flexible cord(软线)
鸡跳跳上雕梁7
结构、材料和功能测试样品
1。轮廓的结构
(详细阐述了该模型产品名称用于检测和它的功能、结构、操作必需的这里。)
其他的插头耦合器是没有不可重新接线的工程。刀片的焊接,以灵活的绳索、电源开关。其他的插头耦合器装有插入(主要绝缘)和塑造与尿素。
2。功能或电费
(介绍额定电压、频率和电源输入是必需的这里。)
125V交流额定电压:
额定电流15A:
3。资料
(详细阐述了书面材料的材料和绝缘线圈建于变压器和电动电动电器是必需的这里。)
表面材料(外郭绝缘材料)是腹肌
主要的保温材料(插入,主绝缘材料-中子)...
pcoda
结构、材料和功能测试样品
1.轮廓的结构
(用于检测和它的功能、结构、操作的对你的产品名称模型的详细描述必须的)
其他的插头耦合器是没有non-rewirable工程。刀片的焊接,以灵活的绳索、电源开关。其他的插头耦合器装有插入(主要绝缘)和塑造与尿素
2.功能或电费
(介绍额定电压、频率和电源输入是必需的。)
交流额定电压:125V
额定电流:15A
3.材料
(关于表面的详细描述材料的材料和绝缘线圈建于变压器和电动电动电器是必需的)
外廓绝缘材料是丙烯腈-丁二烯-苯乙烯

主绝缘材料-中子是塑料
4.技术资料
(组件列表组成,线路图、画画、照片等是必需的)
请看附呈
成分表:
刃受穴
中子
电源开关
外郭绝缘材料
软线
追问
翻译全文
爱爱z麻麻
结构、材料和功能测试样品

1。轮廓的结构

(详细阐述了该模型产品名称用于检测和它的功能、结构、操作必需的这里。)

其他的插头耦合器是没有non-rewirable工程。刀片的焊接,以灵活的绳索、电源开关。其他的插头耦合器装有插入(主要绝缘)和塑造与尿素。

2。功能或电费

(介绍额定电压、频率和电源输入是必需的这里。)

125V交流额定电压:

额定电流15A:

3。资料

(详细阐述了书面材料的材料和绝缘线圈建于变压器和电动电动电器是必需的这里。)

表面材料(外郭绝缘材料)是腹肌

主要的保温材料(插入,主绝缘材料-中子)是尿素

4。技术信息

(组成成分表,线路图、画画、照片等是必要的。)

请看附呈

成分表:

孔上(刃受穴)

插入(中子)

电源开关(电源开关)

PBT化合物(外郭绝缘材料)

灵活的绳子(软线)

双语对照查看
tulipye
阅。可惜没空帮助你。