英语高手帮忙!!翻译

这是审核问题:RazorSixFourhasbeenfreedbyalocalguerillaleaderthatcallshimselfElTejon.ElTejong... 这是审核问题:
Razor Six Four has been freed by a local guerilla leader that calls himself El Tejon. El Tejon gave Razor Six Four information that the data might also include coordinates of a secret uranium mine where local civilians are held against their will as workers. Sergeant Wells and the guerilla unit are tracking Agent Rodriguez to recover the stolen data.

The Year 2050
No new international effort has been made to overcome the worst of poverty and underdevelopment. Economic marginalization has been allowed to continue and the inequalities of the 20th century have deepened. Continued malnutrition and poor health care have left child death rates at relatively high levels for large number of people. Little has been done to achieve equality between the sexes. More than 100 million primary school age children, two thirds of them girls, are not in school. Secondary school remains the preserve of a minority, and average age at marriage has risen only marginally. Many of the poor have therefore continued to have large families to compensate for high death rates, to ensure surviving sons, and to try to insure themselves against destitution. Women still do not have the power to control their own fertility, and many families who want fewer children still do not have access to high-quality family planning.
提示:(1)汉语中的被动句大大少于英语被动语态句,不是所有的英语被动句都能用相应的汉语被动句来表达。这一段中有3个被动语态的句子,译成汉语时如何处理?
(2)文中第三句中的left一词是什么意思?
(3)Many of the poor一句中有并列的3个动词不定式修饰 have therefore continued to have large families。这3个不定式短语怎样译合适?

Turning back down the main street, we quickened our pace and made our way rapidly towards the stream where we hoped the boatman was waiting.

She entered the station twenty minutes before the train was due, since her parents had impressed upon her that it would be unforgivable to miss it and cause the friends with whom she was going to stay to make two journeys to meet her.

帮下忙!
davidrin
冒险答你这题(常有提了问之后就不管的家伙,人家好心帮他答题,他却不及时采用,弄得别人的采纳率降低。)

一位自称叫El Tejon的当地游击队领袖救出了Razor Six Four。ET告诉R64一些情报,(被偷去的)那些数据中可能包括一座秘密铀矿的坐标,一些当地的持反对意见的居民被囚禁在这里当工人。Wells军士和游击队正在追踪Rodriguez特工以便能找回被偷去的数据。

2050年
能有效地解决最严重的贫困落后而进行的新的国际努力依然没有实现。经济边缘化现象已被听任进一步加重,20世纪的不平等日益加深。持续的营养不良及健康情况低下致使大量人口中的儿童死亡率处于相对较高的水平。男女平等方面的努力几乎毫无进展。100多万的小学适龄儿童没有学上,其中三分之二是女孩。中学只剩下了很少的数量,而平均婚龄仅略有上升。为对付高死亡率,许多穷人继续通过多生来保证自家能有男丁活下来,以便努力帮自己脱离赤贫。妇女仍然没有权力来决定自己的生育,许多想少要小孩的家庭却无缘梦想高质量的家庭生活。

回到主大街后,我们加快了脚步,快速向着溪水的方向走去,我们希望船夫正等在那里(指溪水处)。

她的父母对她特别强调,若是错过火车,她要见的那些朋友就得再多(冒险)来一次来找她,这可能会造成不可饶恕的错误,因此在火车到站前20分钟她就来到了车站。
六四剃刀已被释放由当地游击队领导人,称自己厄尔尼诺泰茹恩。厄尔尼诺泰茹恩给剃刀六四个信息数据可能还包括一个秘密的铀矿,当地平民都反对将他们作为工人举行坐标。警长井和游击队单位的跟踪代理罗德里格斯恢复数据被盗。

2050年
没有新的国际努力已经取得了战胜贫困和不发达最差。经济边缘化已被允许继续与20世纪的不平等日益加深。续营养不良和保健不足已留在许多人的水平相对较高的儿童死亡率。已经做了小之间实现男女平等。 100多万小学学龄儿童,其中三分之二是女孩,没有上学。中学仍保留少数,结婚的平均年龄仅略有上升。许多穷人因此仍然有很大的家庭,以弥补高死亡率,确保尚存的儿子,并尽力保证自己对贫困。妇女仍然没有能力控制自己的生育,少生孩子,谁不想仍然无法获得高质量的计划生育许多家庭。
记忆茵夏
六四剃刀已被释放由当地游击队领导人,称自己厄尔尼诺泰茹恩。厄尔尼诺泰茹恩给剃刀六四个信息数据可能还包括一个秘密的铀矿,当地平民都反对将他们作为工人举行坐标。警长井和游击队单位的跟踪代理罗德里格斯收回被盗数据。不发达,到2050年没有新的国际努力已经取得了克服和最严重的贫困。经济边缘化已被允许继续与20世纪的不平等日益加深。续营养不良和保健不足已留在许多人的水平相对较高的儿童死亡率。已经做了小之间实现男女平等。 100多万小学学龄儿童,其中三分之二是女孩,没有上学。中学仍保留少数,结婚的平均年龄仅略有上升。许多穷人因此仍然有很大的家庭,以弥补高死亡率,确保尚存的儿子,并尽力保证自己对贫困。妇女仍然没有能力控制自己的生育,少生孩子,谁不想仍然无法获得高质量的计划生育许多家庭。