请高手翻译,绝对不要翻译器翻的,谢谢

Second,theUSandEuropeshouldabandontheirpoliciesofpayingpartlyforthechargeoffoodintobi... Second,the US and Europe should abandon their policies of paying partly for the charge of food into biofuels.The US government gives farmers a taxpayer-financed payment of 51 cents per gallon of ethanol(乙醇) changed from corn.There may be a case for biofuels produced on lands that do not product foods-tree crops,grasses and wood products-but there's no case for the government to pay to put the world's dinner into the gas tank 展开
蓝尾尖YQ
第二,美国和欧洲(国家)应当放弃他们利用部分食物制作生物燃料的政策。美国政府给予农民每加仑由玉米制作的乙醇51美分的缴税人财政补贴。也许有利用土地进行生物燃料的生产而不种植棉花树,草地和树木的情况,但是绝没有政府把整个世界人民的食物全部放入汽油桶的情况。
(最后一句话你好像打错了,不通,我按照你打的方式大概猜的意思,你再检查一下你打的对不对?)
匿名用户
第二,我们,欧洲将放弃他们的政策的付了一部分为食品的收费到biofuels。the我们政府弹性农民一个taxpayer-financed付款的51百分之每乙醇的加仑(乙醇)改变从corn。there可一个案件为生物燃料土地的生产,不要产品f为返回整型值的函数