英语好的朋友来帮个忙翻译几句话!

Idonotknowwhatshippingcostwouldbe.IsendeverythingthroughU.S.P.S.Howabout50.00dollarsf... I do not know what shipping cost would be. I send everything through U.S.P.S. How about 50.00 dollars for shipping and if it does not total up to this amount I will refund the balance to you. I do not think it should be much more than this. Shipping includes 400.00 dollars insurance, delivary confirmation, and priority mail(If I can send it priority to China). If it costs more than fifty dollars that will be my loss. 展开
游不到岸
我不知道会是什么运费。我送一切通过U.S.P.S 。50.00 美元怎么样为运输和如果它不共计由这数额决定我将退还平衡对您。我不认为它应该是比这更多。运输包括400.00 美元保险, delivary 确认, 和我能寄发它优先权到中国) 的优先权mail(If 。如果它花费超过将是我的损失的五十美元。
Kyou_
我不知道会有什么运费。我通过U.S.P.S.送所有东西。50美元用作运输可以吗,如果这个数量不是总数的话,我会将差价退还给你。我认为它不会多于这些钱。运输包括400美元保险,运输证明和优先邮寄(如果我能现送它到中国)。如果花费多于50美元,多于部分将由我来付。~_~