求高手英语翻译。!!谢谢!!

Nowadaysmoreandmoretownshavepubliclibraries.Therearelargecollectionsofbooksthatanybod... Nowadays more and more towns have public libraries.There
are large collections of books that anybody living in the town may
borrow if he joins the library. Sometimes you
may have to
pay little money to join. Sometimes it is
free.
How to
join a library: Go to the library andsee
the clerk at the desk. You will
probably have to
sign a form promising to take care of the books. Then you are
usually given two or three tickets with your
name and address
on them. When you have chosen
the books you take them to the clerk with the tickets. The clerk
keeps the tickets until you return the books.
How
to find a book: Most libraries are divided into three sections:
reference 参考书 fiction and non-fiction.
In the reference section are kept books which may be taken away
from the library as
encyclopedias百科全书 And dictionaries.
You may take these books from the
shelves and read
them at one of the tables but you must not take them outside the
library.
The
fiction section contains novels or story books. They are arranged
in alphabetical order according to the author’s
surname. Oliver Twist by Charles Dickens would be placed under D
for Dickens.
The
non-fiction section is not quite so simple. Here books are found
dealing with all kinds of subjects. They are usually arranged in
groups so that all the books on one subject are together. The books
on this subject are then arranged in alphabetical order according
to the author’s name.
Each
book has a card with the author’s name another with the title of
the book and usually
another with the subject of the book. These cards are kept in
drawers and are
arranged in alphabetical order. If we know either the title or the
author or the subject we can find the card. This tells us the
number of the book and we
can find it easily.
Eeeeeee92
现今越来越多的城市拥有自己的公共图书馆,那里收集了大量的书籍,任何办理借书证的人都可以去借书。有时你需要花一些钱来办借书证,有时办借书证是免费的。
办理借书证的方法:去到图书馆的办公柜台前,你将有可能不得不填一张表以承诺保护好已借书籍,然后你将被给两到三个写有你名字和地址的小票,当你选择好了书,把它们连同小票带到柜台,收银员会保存小票直到你还书。
如何去找一本书:大多数图书馆被分为三部分:参考书、文学作品和非文学作品。在参考书区存放着(不)可以借出馆的书籍,像百科全书和词典。你可以从架子上拿下来在桌子前读它们,但你不能把它们带出馆。(In the reference section are kept books which may be taken away中may后应该是少了一个not)。文学作品区包括长篇小说和故事书,他们依照作者姓氏的字母顺序排列,像狄更斯的《雾都孤儿》会被放在字母D开头的Dickens下。非文学作品区不是那么简简单单。这里能找到所有科目有关的东西,书是按组分的,这样所有有关一个科目的书就放到了一起。一个科目的书又按作者名字的字母顺序排列。
每一本书都对应一个写有作者名字、书名和所属科目的卡片。这些卡片被放在抽屉里按字母顺序排列。如果我们知道书名或者作者或者所属科目,就能找到卡片。它能告诉我们书号来帮助我们容易的找到书籍。
tianli2851221
现在越来越多的城市都拥有公共图书馆,现在居住在城市的人们如果假如图书馆就可以去借各种不同种类的书籍。有时候参加需要交纳很少的费用,有时免费。
怎么样假如图书馆呢?去图书馆,然后就见到在图书馆上班的职员,你将会填写一张表格以保证照管好图书,然后给你2张或者3张票填写上你的姓名和地址。当你选好书的时候,你可以拿着书和这票递给职员,职员保存着这票直到你还书为止!
怎样找一本书?大多数的图书馆被分为3个部分:参考书,小说和非小说文学作品。像百科全书和字典这样的参考书不允许带出图书馆。你可以从书架子上拿下来,坐在一桌子旁去阅读,但是不允许你带出图书馆。
小说部分的书包括小说和故事书。他们的排列顺序是按照作者的姓氏的首字母排序的。雾都孤儿的作者是查而斯狄更斯,就用D代替他。
非小说类文学作品的排列就没有这么简单了。这些书被创办成不同种类的内容。他们经常是按照一个相同的题材内容来排列的。然后按照作者名字的首字母的排序再进行排放。
每一本书都有一个标签,是作者的姓名,或者是是书的名字,或者是这本书的题材,这些标签都保存在抽屉里面,是按照大写字母的排列的顺序来放置的。如果我们知道书或者是作者的名字还有内容的题材我们就可以找到标签。这标签就会告诉我们书的位置,我们就很容易找到它!
刘刘刘永
现在越来越多的城市公共图书馆。有大量的人生活在城镇mayborrow如果他加入了图书馆的书。有时你可以付点钱加入。有时无。如何加入一个库:在办公桌去图书馆andseethe职员。你可能已经签署的形式承诺爱护书籍。那你通常给出两组或三票,你的名字和addresson他们。当你选的书你把他们的票员。该clerkkeeps票直到你还书。如何找到一本书:大多数图书馆分为三个部分:参考参考书小说和non-fiction.in参考部分保持书可从图书馆asencyclopedias百科全书和词典。你可以从货架上和在一张桌子上提议把这些书你不能把他们在图书馆。thefiction部分包含的小说或故事书。他们是按字母顺序排列根据author'ssurname。奥利弗查尔斯狄更斯会扭曲下放置于狄更斯。那小说区并不那么简单。这书是founddealing各种科目。他们通常设置在一个问题上圈内,所有的书都在一起。就这个主题的然后按字母顺序排列,根据作者的名字。eachbook一卡与作者的名字,另一个与这本书的主题标题的书和usuallyanother。这些卡片按字母顺序放indrawers和安装。如果我们知道标题或作者或主题发现卡。这告诉我们的书和我们,很容易找到它。
浦姗竹艳娇
她的脸被压得变形和肿胀,一只眼缩小成一条皱纹,另一只眼在膨胀的眼盖间露出一惨白色的条子。每当光线有稍微的变化,她那缀有闪亮小圆片的上衣就会隐隐闪烁,给人一种不安的移动印象,犹如她再次有呼吸了。